Productiemedewerker Kabelassemblage

Wil jij graag als Productiemedewerker Kabelassemblage aan de slag? Kom dan bij Maas CPS werken. Word jij blij van een informeel team met gedreven, enthousiaste collega’s die in zijn voor een grapje! En wil jij in aanraking komen met de nieuwste techniek? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Al 30 jaar is Maas CPS een voorraadhoudend distributeur in connectiviteit onderdelen en systemen. Als distributeur in connectoren, kabels en behuizingen richt Maas CPS zich voornamelijk op de AV, Evenementen, ICT en Industriële markt. Je zal onze producten vaak tegenkomen op onder andere festivals, concerten en in theaters.

Maas is de geschikte partner voor kwalitatief hoogstaande producten met het hoofdkantoor in Purmerend en leveranciers over de hele wereld. Met de oplossingsgerichte manier van denken, praten en handelen van de medewerkers, een eigen werkplaats en een zeer uitgebreid aanbod producten heeft Maas CPS bijna alles voor connectiviteit vraagstukken.

Wat ga je doen bij Maas CPS?

- Het maken van hoogwaardige audio-, video-, data- en voedingskabels.
- Het verwerken van draad en kabel aan connectoren.
- Het vertinnen van draad en/of het aanzetten van contacten en connectoren.
- Het maken van complete kabelbomen, apparaten en verdeelkasten.

Wie ben jij?

- Enthousiasme, gedrevenheid, collegiaal en een echte teamspeler.
- VMBO/MBO werk en denk niveau.
- Ervaring met solderen is een pre, maar we kunnen hier ook in begeleiden.
- Je bent flexibel om te schakelen en te leren.
- Je hebt een goede handvaardigheid en kan nauwkeuring werken.
- Je bent serieus ingesteld en hecht waarde aan het leveren van kwaliteit.
- Je kan serie werk repeterend uitvoeren.

Aanbod:

Gaat je hart uit naar het werken in een succesvolle groothandel met een grote diversiteit aan producten? Dan zit je goed bij ons! Als medewerker Productiemedewerker Kabelassemblage word je voor je inzet beloond volgens de CAO technische groothandel. Het betreft een fulltime functie. Vaste werktijden van maandag t/m vrijdag, je werkt van 08:30 uur tot 17:15 uur Je hebt uitzicht op een vast contract. Je krijgt o.a. 25 vakantiedagen, reiskosten en een pensioenregeling.

Jij maakt samen met al je collega’s het verschil. Of het nu de medewerkers zijn van het magazijn & logistiek, de productie, de administratie, de verkoop binnen- en buitendienst, wij vormen samen één team. Maas CPS is een betrokken bedrijf, we werken samen, zijn bescheiden in onze uitingen, nemen onze verantwoordelijkheid, werken op basis van vertrouwen en behandelen elkaar met respect. De positieve aandacht voor elkaar zorgt voor lange dienstverbanden. De mensen van het eerste uur zijn nog altijd aan boord. We willen dat jij je snel thuis voelt en met plezier aan het werk bent.

Wil jij als Productiemedewerker Kabelassemblage meebouwen aan de toekomst van Maas CPS en ben je enthousiast geworden, solliciteer direct!

Stuur je motivatie inclusief CV aan Debby Nagel via e-mail: debby@maascps.com

Vergeet niet te vermelden dat het om de functie Productiemedewerker Kabelassemblage gaat.

Voor eventuele inlichtingen kun je bellen met Joost Versloot, tel. 0299-391510