Interieurverzorger (parttime 8-16 uur M/V)

Wil jij graag als interieurverzorg(st)er aan de slag? Kom dan bij Maas CPS werken. Zit schoonmaken in jouw DNA? Weet jij van aanpakken, heb je oog voor detail en ben je pas tevreden wanneer alles schoon is? Dan is dit voor jou de ideale baan! Word jij blij van een informeel team met gedreven, enthousiaste collega’s! Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Al 30 jaar is Maas CPS een voorraadhoudend distributeur in connectiviteit onderdelen en systemen. Als distributeur in connectoren, kabels en behuizingen richt Maas CPS zich voornamelijk op de AV, Evenementen, ICT en Industriële markt. Je zal onze producten vaak tegenkomen op onder andere festivals, concerten en in theaters.

Maas is de geschikte partner voor kwalitatief hoogstaande producten met het hoofdkantoor in Purmerend en leveranciers over de hele wereld. Met de oplossingsgerichte manier van denken, praten en handelen van de medewerkers, een eigen werkplaats en een zeer uitgebreid aanbod producten heeft Maas CPS bijna alles voor connectiviteit vraagstukken.

Wat ga je doen bij Maas CPS?

Als Interieurverzorg(st)er heb je een onmisbare taak in ons bedrijf. Je dagtaken bestaan uit het schoonhouden van het hele Maas CPS pand. Je werkzaamheden zijn daarom divers, denk aan het schoonmaken van de kantine, bureaus, de werkplekken en de sanitaire voorzieningen. Het behoort allemaal tot jouw takenpakket. Je zorgt ervoor dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet.

Wie ben jij?

- Hygiëne staat bij jou hoog in het vaandel.
- Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar.
- Je bent precies en weet van aanpakken.
- Je kan zelfstandig werken en ziet werk liggen.

Aanbod:

Gaat je hart uit naar het werken in een succesvolle groothandel met een grote diversiteit aan producten? Dan zit je goed bij ons! Als medewerker interieurverzorg(st)er word je voor je inzet beloond volgens de CAO technische groothandel. Het gaat om een parttime functie voor 8 tot 16 uur per week verdeeld over minimaal 2 dagen. De dagen en werktijden zijn in overleg te bepalen, hoe fijn is dat! Dankzij jouw inzet kunnen medewerkers weer in een schone en frisse ruimte aan de slag. Jouw schoonmaak taak is dus onmisbaar!

Wil jij als interieurverzorger meebouwen aan de toekomst van Maas CPS en ben je enthousiast geworden, solliciteer direct!

Stuur je motivatie inclusief CV aan Nathan Water via e-mail: administratie@maascps.com

Vergeet niet te vermelden dat het om de functie interieurverzorger gaat.

Voor eventuele inlichtingen kun je bellen met Debby Nagel of Nathan Water, tel. 0299-391510